Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Lumo

18. 12. 2009 21:06
Poločerná hvězda se připojila k pěchotě

Tak Vám ta Vaše hvězda přišla, zablábolila pár obecných nesmyslů a všechny hlupáky, kteří chtějí vytvořit celoplanetární klimatizaci, zklamala. Hvězda Obama by se mohl okamžitě připojit k hvězdné pěchotě.

Jsem dost rád, že se tenhle absurdní summit o absurdním pseudoproblému takhle rozkakává. Rozmanití politici celá léta ze sebe dělali mesiáše bláboly o záchraně Země, která jinak při oteplení asi o 1 stupeň za sto let rozhodně shoří a vypaří se, že ano?

Politici ze zaostalých zemích měli Kjóto rádi, protože pro ně přinášelo výhody, zatímco bohaté země platily jen lehkým odlivem ekonomické aktivity od nich. Důsledkem toho se nesnížila výroba CO2 ani o mrť, takže to také celkově svět ani moc nestálo.

Ale ten hysterický vlak se rozjel tak, že různí lidé čekají nejen na slova, ale také na činy - rozhazování bilionů dolarů. Jaký div, nikomu se do toho nechce. Politici a úředníci, kteří tenhle fantasmagorický plán na globální klimatizaci propagovali, potřebují nakopat do zadnice. Snad teď.

0 0
možnosti
VK

Vlkov

18. 12. 2009 19:25
A na co tam naše delegace je?

Vždyť stejně odkývete všechno co se vám nařídí. Na to by stačil jeden. Nebo se při tom potřebujete držet kolem ramen ?;-D

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

18. 12. 2009 15:23
Česká delegace vytrvá až do konce!

No jasně! Prostitutky jsou zadarmo, je třeba vytrvat! ;-D;-DRv[>-]

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

18. 12. 2009 14:45
Tak nakonec nám musel pomoct Súdán !

Zvláštní, že zrovna Súdánci si zachovávají chladný rozum když vlády  tzv. rozvinutého světa trpí oteplovací duševní horečkou.

Naštestí, to v Kodani docela dobře dopadlo.

Obával jsem se, že dojde k dohodě. Pavle, taky seš rád ?

0 0
možnosti
PH

petrph

18. 12. 2009 14:29
Řeklo by se bohužel

Čili takových dní se jednalo a jednalo, tisíce zástupců a odborníků z celého světa. A nedojednalo se nic. No nevím jestli se dá považovat za úspěch pokud se doklohní jakási politická dohoda mezi politickými špičkami. Ještě horší by bylo, pokud by to byl stejný nebo podobný text, který už byl připravený před zahájením konference.

http://klimakodan.blog.idnes.cz/c/114055/Dansky-navrh-Kodanske-dohody-zvedl-rozvojove-staty-ze-zidli.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2182x
Delegace zastupující Českou republiku na klimatickém summitu OSN v Kodani 7. - 18. prosince 2009. Členové delegace jsou experti na problematiku změny klimatu z ministerstva životního prostředí. Vyjednávací tým vede Pavel Zámyslický, ředitel odboru změny klimatu MŽP. Vedoucím delegace je předseda vlády ČR Jan Fischer, mezi členy delegace dále patří např. Martin Bursík, Bedřich Moldan, Libor Ambrozek či Jan Dusík, ministr životního prostředí.