Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edenic

8. 12. 2009 21:25
A teď vážněji

Můj problém je v tom, že strana, která prosazuje politiku GO tak činí z pozice síly a pravdy i když objektivně a pro kriticky smýšlejícího člověka takovou pozici prostě nemá, protože argumenty a "důkazy" logikou prostě neobstojí.

A přesto si tato strana dala za cíl rozhodovat o budoucnosti lidstva díky svému přesvědčení nebo spíše vědeckému náboženství. Ohání se vědou, ale používá jen emoce. Díky vědě a technologickému pokroku máme dnes netušené možnosti. Nikdy by mě však nenapadlo jak nebezpečné to je, když se věda octne v rukou ideologie.

A na závěr. Al Gore prý složil báseň o chmurné budoucnosti naší planety. Myslím, že je to jeho nápravná PR strategie, kdy se snaží vzbudit dojem zapáleného aktivisty-básníka místo chladně kalkulujícího manipulátora, jakým podle mě je.

0 0
možnosti

nobi

8. 12. 2009 21:36
Re: A teď vážněji

Ano, vydělat na strachu z vymyšleného GO vlivem člověka, chce nejen Al Gore. Všichni ti fanatici jsou chladnokrevní podvodníci, nevěřím tomu, že normální člověk věří pohádkám, jak člověk svou činnosti zvyšuje dlouhodobě teplotu vzduchu. Média však mají obrovskou moc a již mistr propagandy věděl jak ovlivňovat veřejné mínění. Mnoho lidí používá naštěstí vlastní hlavu a věřím, že nakonec všichni lháři skončí zaslouženě minimálně na smetišti dějin.:-)

0 0
možnosti

Edenic

8. 12. 2009 21:09
Další summit bude o lidských právech-ta se také mění

Už se těším na další velký summit o lidských právech organizovaný evropskými socialisty v rámci EU. Na něm s ostrou kritikou vystoupí demokraticky zvolený prezident Ahmadínežád, vzdělaný vůdce latinské Ameriky Hugo Chavez a několik dvojníků Kim Čong Ila ve společné snaze napravit hrůzný stav svobody lidí v Evropě a v USA.

0 0
možnosti

nobi

8. 12. 2009 21:23
Re: Další summit bude o lidských právech-ta se také mění

Nestrašte. ;-)

0 0
možnosti

nobi

8. 12. 2009 21:02
GO

je výmysl pro zisk "podnikatelů". Každý normální ví, že teploty klesají i stoupají, vliv člověka na GO je minimální, jestli vůbec. Oteplovat nebo ochlazovat se bude, ať už budou na Zemi lidi nebo dinosauři. Ten článek je o ničem.

0 0
možnosti

Shackall0

8. 12. 2009 20:24
Tfujtajf

Cituji: "Představitel Súdánu, který zastupuje skupinu G77, sdružující 130 rozvojových zemí a Čínu, prohlásil, že historická zodpovědnost leží jasně na straně rozvinutých zemích, od kterých očekává jasné redukční závazky na úrovni 40% do roku 2020 a finanční pomoc ve výši 1,5% jejich celkového HDP. "

To jako vládě pana Bašíra došly prachy na nákup zbraní, takže už nemá čím masakrovat ubohé černoušky v Dárfůru ;-O;-€RvRv:-P 

0 0
možnosti

Schmouddle

7. 12. 2009 23:29
Konec sveta

Je to celé socialistický švindl, způsob jak doomsyingem zotročit svět. Všichni západní maoisté, trockisté a bolševici si našli nový způsob jak vládnout lidu. Ani dráty nebudou potřeba, když zelený socialismus zvitězí na celém světě. Dobrá práce, soudruzi.

0 0
možnosti

Amoniak

7. 12. 2009 23:35
Re: Konec sveta

Přitom byl použit klasický - člověk by řekl až obehraný - postup: Vymyslím si strašné nebezpečí, pak nějakou blbost prohlásím za jedinou možnou obranu a nakonec sám sebe ustanovím jediným oprávněným vykonavatelem obrany.

Soudruzi Hitler a Džugašvili se určitě na onom světě radostně smějou jaké mají schopné následníky.  

0 0
možnosti

František Matějka

7. 12. 2009 23:12
Koukal jsem na přímý přenos a nejvíce mě zaujalo...

... tedy něco úplně jiného: http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/113796/Tak-a-je-to-tady-Navsteva-z-vesmiru-Jsou-v-Kodani-a-taky-v-Praze.html

0 0
možnosti

madqwert

7. 12. 2009 22:58
se divim, ze to idnes.cz povolila

kdyz odmitla vydatz spolecny editorial guardianu a dalsich 55 novin z celeho sveta ;-D

http://www.guardian.co.uk/environment/2009/dec/06/papers-copenhagen-leader

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2182x
Delegace zastupující Českou republiku na klimatickém summitu OSN v Kodani 7. - 18. prosince 2009. Členové delegace jsou experti na problematiku změny klimatu z ministerstva životního prostředí. Vyjednávací tým vede Pavel Zámyslický, ředitel odboru změny klimatu MŽP. Vedoucím delegace je předseda vlády ČR Jan Fischer, mezi členy delegace dále patří např. Martin Bursík, Bedřich Moldan, Libor Ambrozek či Jan Dusík, ministr životního prostředí.